En healingreise gjennom alle chakra med kunstterapi

En frigjørende utviklingsreise gjennom alle « CHAKRA» som er energisentrene i kroppen vår. Intuitiv tegning / maling . Kunstterapi er hovedverktøy i denne kursserien.

Vi følger de syv chakra fra rot til krone. Du vil få innføring i hvordan hver farges vibrasjon virker inn på følelsene dine og den fysiske kroppen.

Du trenger ikke være en « flink» kunstner! Tvert i mot. Her lar vi det ubevisste i oss styre hele prosessen. Vi tolker de intuitive healingbildene dere lager til hverandre i felleskap. Bildet fungerer som et budskap til deg der og da. Det vil  kommunisere til deg. Her er det mulighet å slippe fri mye av det som stopper oss i å være det FRIE vesenet vi er kommet her for å være, slik at din indre kunstnerkreativitet kan få mulighet til å våkne.

Kursholder

Anne Britt Hollup

Kursholder Anne Britt er utdannet naturterapeut, soneterapeut, zen coach, kunstterapeut og healer og har drevet Sund Naturterapi i over 20 år. Hun har en fantastisk evne å se deg som menneske, HELE deg – og har en helhetlig tilnærming som gjør at du alltid føler deg sett, hørt og forstått.

Du inviteres herved til en spennende personlig utviklingsreise der du får mulighet til å rense, OG høyne frekvensen din.

Vi skal være i vakre Alvøen i lokalene til kunstnerne Jenter fra Bergen. Vakre lokaler med perfekt stemning til denne kursserien. Vi vil også være ute når været tillater det.
Kurset er over syv kvelder, en kveld til hvert chakra, fra kl 18.00 – 21.30.

Datoene er:
7 april, 5 mai, 9 juni, 11 aug, 22 sept, 13 okt, 17 nov.

Avslutningstur
Det planlegges også å avslutte kurset med en langhelg/ uke i Spania, men dette må vi vente å se hva som er mulig å få til. Turen er selvsagt frivillig, om det blir mulig å få til.

Bindene
Det er en bindene kursserie og du forplikter deg til alle samlingene.

Hver samling vil inneholde:

  • Meditasjon

  • Delinger

  • Tegning/ Tolkning

Sted:

JENTER FRA BERGEN

Alvøveien 128
5179 GODVIK

Pris:

 Pr samling 1350kr.

Ønsker å betale hele kursserien under ett får du rabatt.
Totalpris blir da 8500kr.

Meld meg på: