HELHETLIG FOTSONETERAPI UTDANNING

Nytt opptak av studenter – Oppstart 25. aug. 2023.


Soneterapi brukes som et verktøy til å gjenopprette kroppens balanse, og dermed sikre en så normalt bra funksjon som mulig. Dårlig funksjon et sted i kroppen kan forutsake ubalanse et annet sted. Den holistiske sammenhengen er grunnlaget for soneterapi.

Dette er en fullgod soneterapi-utdannelse, med hovedfokus på psykomotoriske sammenhenger. Vi løser opp i de bakenforliggende mønstrene som har forårsaket ubalansen.

Fotsoneterapi

Soneterapi er en av de mest brukte formene for alternativ behandling i Norge og er en spennende naturmedisinsk utdanning. I Norden kalles behandlingsformen soneterapi, men internasjonalt er navnet reflexology og er en av verdens eldste legekunster. Det er umulig å si hvor lenge soneterapi har vært praktisert, men det vi vet er at de gamle egypterne samt Nord-Amerikas urbefolkning har brukt ulike former for soneterapi. Siden 1900-tallet har det blitt modernisert og systematisert, og er fortsatt i stadig utvikling.

Dette kurset passer for alle som ønsker å arbeide med mennesker og for dem som ønsker å bygge opp sin egen virksomhet, eller for deg som ønsker å hjelpe dine nærmeste med denne terapiformen.

Denne utdanningen er parallelt en personlig utviklingsreise. Rammen rundt utdanningen er at du som terapeut har en helhetlig tilnærming til klienten. Du vil lære hvordan både det fysiske, psykiske henger sammen .

Referanser fra tidligere studenter:

Kurset i fotsone som jeg er så glad jeg melde meg på, gjorde at livet mitt fikk en annen betydning i løpet av dette året. Det åpnet seg en ny verden for meg, og gav meg samtidig en framtid som fotsoneterapeut som tydeligvis er min vei videre i livet. Jeg fikk venner som jeg kommer å ha med meg i livet videre i livet og fikk en personlig reise og utvikling som jeg ikke vil være foruten.

Anne Britt er en fantastisk lærer og hun ivaretok oss og det som dukket opp underveis av utfordringer. For hver og en av oss. Etter vi var ferdig med kurset var Anne Britt behjelpelig visst vi lurte på noe. Kan varmt anbefale kurset enten du ønsker personlig utvikling eller vil bli fotsoneterapeut. Kurset er en life changer ❤️.

En unik kombinasjon av faglig dyktighet, erfaring og kompetanse, men med en følelse av å bli sett og ivaretatt på en helt spesiell måte. Følte stor trygghet og raushet, at de ønsket meg alt godt, at jeg skulle lykkes. Mye humor, latter og glede. En utrolig fin og inkluderende gruppe jeg savner mye, takket være lærere som skapte en varm og fin atmosfære.

For meg har det først og fremst vært en indre reise, men sitter igjen med en utvidet forståelse av hvor stor sammenheng kroppen vår har med psyken og følelsene våre. Jeg er blitt mye mer bevisst på hvordan jeg bruker energien min og gir etter god opplæring, behandlinger som jeg mottar gode tilbakemeldinger på.

Dyktige, solide og humørfylte lærere! Anne Britt og Mona har igjennom så mange års erfaring en faglig kunnskap som få kan matche. I tillegg har de en enorm varme og tilstedeværelse og man kan kjenne at de virkelig vil at du skal lykkes som student! Savner fellesskapet med hele gjengen, dette er virkelig en indre reise såvel som en fotsoneutdanning.

Utdanningen har gitt meg nye verktøy å jobbe med mennesker på. En større og dypere forståelse av menneskets kropp og sinn. Ikke minst nye kunder. Kan jobbe mer i bredden nå. Elsker fotsone!

Oppstart 25.aug. 2023

Undervisningen vil foregå over 10 måneder. Èn undervisningshelg Per måned.

Undervisning

Det vil bli undervist i soneterapiens virkning på organismen. 10 organsystemer med tilhørende muskler. Meridiansystemet, Organuret, 5 elementsteorien m.m. Hver samling vil starte med en teoretisk del, samt praksis på det aktuelle systemet vi går gjennom.

Utdanningen vil kreve at du trener/ praktiserer fra første samling. Dette for at du skal få kjennskap til virkning/ resultater fortest mulig.

Oppstart 2023

Oversikt over kurshelger vil komme her snarlig.